test

test

Vår verksamhet ligger på Albanoliden 5 med nära till Borås stadskärna. Vi har nyrenoverade och fräscha lokaler med modern utrustning. Vi har ett mindre skolbibliotek som årligen fylls på med ett antal aktuella titlar. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö som bidrar till att varje elev har rätt förutsättningar att nå sina mål. I våra lokaler finns även ett uppehållsrum med bland annat soffor, pop-up cafe och tillgång till olika sällskapsspel.

Vi har även en skolgård i naturmiljö med kreativa lekytor, klätterställning, sandlådor och fotbollsplan m.m. Skolgården ligger i direkt anslutning till skolans lokaler.

Vår Skola

Vår Historia

Borås Kristna Skola startades 1992 med visionen att erbjuda en trygg skolmiljö med kristen tro som grund. Skolan grundades av församlingen i Borås Kristna Center.  

 

BKS startade som en lågstadieskola och hade endast 9 elever första läsåret. 1999 tog våra första elever examen från årskurs 9. Sedan dess har verksamheten vuxit kontinuerligt och vi har idag omkring 180 elever fördelat på årskurserna F-9. Vi har även en förskola för 1-5 åringar. 

 

Angelica Daol tillträdde som rektor år 2020 efter att ha arbetat som biträdande rektor och lärare hos oss sedan 2004. 

Vår Skola

Våra Lokaler

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.